Dhuroj vetes më të mirën

Bëj tuajat paisjet e gjigandit Apple me cmimet më të mira në treg.

Teknologjia e fundit në guzhinën tuaj.

Një guzhinë e mirë dhe një gatim i mirë vjen nga dashuria dhe pasijet e duhura.

Përfito nga super uljet dhe merr produktin më të mirë.

Super ulje ju presin për kategorinë SmartPhone.

Produktet më të kërkuar

Acer SA100 SATAIII

Ka stok

30L
SKU: 5334126
Brand

Philips

Color

White

Size

360x208x425 mm

AMD Ryzen 5 7600X

Ka stok

299L
SKU: 5001622
Brand

HP

Color

Silver

Size

247.6×178.5×6.1 mm

Apple iPad Mini 6 Wi-Fi

Ka stok

500L600L
Pink
Space Gray
SKU: 30912
Brand

Apple

Color

Pink, Space Gray

Size

247.6×178.5×6.1 mm

Apple MacBook Pro 16″ M1 Pro

Jashtë stok

2999L
Silver
Space Gray
SKU: 30876
Brand

Apple

Color

Silver, Space Gray

Size

155×312.6x221x2 mm

Produkte të reja

AOC AGON AG493UCX

Ka stok

1500L
SKU: 2324626
Brand

Canon

Color

Gray

Apple MacBook Pro 13” M2

Ka stok

1299L1499L
Silver
Space Gray
SKU: 30880
Brand

Apple

Color

Silver, Space Gray

Size

155×312.6x221x2 mm

Apple MacBook Pro 16″ M1 Pro

Jashtë stok

2999L
Silver
Space Gray
SKU: 30876
Brand

Apple

Color

Silver, Space Gray

Size

155×312.6x221x2 mm

apple-shopping-event-full-img-opt

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

0 ditë 00 orë 00 min 00 sc

Microsoft Accessories

Personalize your Surface Pro with Microsoft branded accessories. In the presence of many colors for every taste.

Kush jemi dhe si funksionon MAGAZINA.al

MAGAZINA.al është platforma më e re dhe më e rëndësishme për bizneset Shqiptare për sa i përket tregtisë online.
MAGAZINA.al vjen me misionin për të rritur besueshmërinë dhe për ti mundësuar të gjithë bizneseve të shesin produktet e tyre online pa u kufizuar FALAS në këtë platformë unike që synon të ndryshoj dhe trasformojë tregtinë online në Shqipëri.

MAGAZINA.al është platformë e mirë menduar që i jep mundësinë cdo biznesi të regjistrohet FALAS dhe të listojnë produktet e tyre, gjithashtu cdo individ mund të porosisi produktin që dëshiron dhe porosia kontrollohet si nga stafi jonë po ashtu edhe nga stafi i biznesit që ka publikuar produktin.
MAGAZINA.al kryen rolin e  ndërmjetësit mes konsumatorit dhe biznesit duke i garantuar konsumatorit seriozitet dhe cilësi pasi cdo biznes që do jetë pjesë e platformës do shqyrtohet nga stafi jonë dhe do verifikohet nësë është biznes serioz që plotëson kushtet për tu bërë pjesë e jona.

Faleminderit që jeni pjesë e rrugëtimit tonë, jemi të hapur për cdo lloj ankese ose sugjerimi për të bërë më të mirën për të gjithë!

Fotografia e shitësit Emri i shitësit Vlerësimi i Shitësve Shitje Kategoritë Ndiqni Veprimet
MAGAZINA STORE Për vlerësim: 4.86 nga 5
TECH ZONE Elektronike
Fotografia e shitësit Emri i shitësit Vlerësimi i Shitësve Shitje Kategoritë Ndiqni Veprimet