Zbulo të panjohurën

10 arsye pse Driton Ajazi duhet të jetë kryetar i Drenasit

Kandidati për kryetar të Drenasit, ka publikuar një video përmes së cilës I është drejtuar qytetarëve. Driton Ajazi ka renditur 10 arsye pse ai duhet të jetë kryetar pas 17 tetorit.

Ndër to përmend rritjen ekonomike, reforma në arsim dhe shëndetësi. Po ashtu Ajazi ka përmend kujdesin për të moshuarit dhe fëmijët.

Ky është plani i Ajazit:

Qytetarë të dashur,

Ne në Drenas jemi rritur me shumë sfida, por nuk jemi dorëzuar asnjëherë.

Kjo është arsyeja ime e fortë që do punoj shumë, që çdo familje në Komunën e Drenasit të ketë një jetë dhe një të ardhme më të mirë për fëmijët e tyre.

Doti i bëjë krenarë gjyshritë tanë, prindërit tanë e fëmjët tanë.

Kjo është koha jonë për ndryshimin që e duam.

Punë dhe ditë të mira po vijnë për Drenasin tonë.

Jemi bashkë më të fortë se asnjëherë më parë, për të mirën e gjithë qytetarëve tanë.

Do ndërmarrë masa për rritje të shpejtë ekonomike.

Do bojë reforma të mëdha në arsim.

Do ta forcoj shëndetësinë e do e bëjë çdo qytetar të ndihet mirë që jeton në komunën e Drenasit.

Nuk kemi kohë për të humbur.

Kjo është koha për ndryshim!

#Voto182

#KjoËshtëKohaJonë!

#DemokratëtPërDrenasin

#DritoniPërDrenasin

https://www.facebook.com/watch?v=953971701821945