Zbulo të panjohurën

20 kandidatë për deputet nga Drenica në listën e PDK-së

Numrin më të madh të kandidatëve në listën e PDK-së, e ka Drenica. Madje ky subjekt politik është kujdesur që në 15-wn e parë t’i fus 8 kandidatë për deputet. Kurse lista në total ka gjithsejt 20 kandidatë që vijnë nga Drenica, shkruan Magazina.al

Dhjetësha e parë përbëhet nga Bedri Hamza, Evgjeni Thaçi-Dragusha, Blerta Deliu-Kodra dhe Abelard Tahiri. Më pas renditet Mergim Lushtaku, Ganimete Musliu, Ferat Shala, Ariana Musliu-Shoshi.

Po ashtu pjesë e listës se deputetëve nga Drenica, është edhe Sejdi Hoxha, Donjeta Bytyqi, Fadil Nura, Fadil Beka, Naim Musliu, Betrit Hajdari, Mihane Kodra-Bekteshi, Bekim Haxhiu, Hyrije Xhemajli, Fatmir Dugolli e Shqipe Zogu. Edhe Besa Buqinca llogaritet te marrë vota në Drenicë, pasi e njejta është e martuar në Drenicë. Magazina.al