Zbulo të panjohurën

4 të vdekur dhe 234 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit në Kosovë edhe 4 persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19 në Kosovë

Gjatë kësaj kohe janë raportuar edhe 234  raste të reja të infektuara.

Një gjë e tillë është bërë e ditur nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.