Zbulo të panjohurën

Dera e familjes Zuka në Zvicër, e mbushur me lule dhe qirinjë

Katër anëtarëve të familjes Zuka nga fshati Pozheran i Vitisë, iu dha lamtumira e fundit para disa ditësh. Pasi një natë para Vitit të Ri, kryefamiljari, F. Zuka, 45 vjeç, dyshohet se privoi nga jeta gruan M. dhe dy djemtë e tyre, 23 e 18 vjeç, H. e A.

Motivet e shuarjes së kësaj familjeje nuk dihen akoma, përderisa të afërmit e viktimave kanë deklaruar se nuk kanë pasur njohuri nëse çifti kishte pasur probleme mes vete.

Ndërkohë, para derës së familjes Zuka në Villeneuve të Zvicrës, janë dërguar lule dhe janë ndezur qirinjë të shumtë, nga të njohurit e tyre, duke u solidarizuar me rastin e ndodhur tragjikisht të kësaj familje, shkruan albinfo.ch.