Zbulo të panjohurën

Uji depërton në banesa, bllokohet komplet rruga në Fushë Kosovë

Reshjet kanë shkaktuar dëme edhe në Fushë Kosovë.

Lexues të Magazina.al kanë dërguar fotografi dhe video nga vendi i ngjarjes.

Aty shihet se me vështirësi kalojnë veturat dhe kamionët në atë pjesë.

Sipas lexuesve të Express në vend të ngjarjes ende nuk kanë dalë ekipet emergjente.

Sipas lexuesve  në vend të ngjarjes ende nuk kanë dalë ekipet emergjente./Express/