Zbulo të panjohurën

634 gjoba të shqiptuara për mosrespektim masash anti-COVID

634 gjoba ka shqiptuar policia e Kosovës të mërkurën për qytetarët që nuk kanë respektuar masat anti-COVID.

1436 gjoba janë shqiptuar për shkelësit e rregullave të trafikut, ndërsa gjatë 24 orëve kanë ndodhur 42 aksidente trafiku.

Dje po ashtu u arrestuan 37 persona për vepra të ndryshme penale, ku 15 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të denimit