Zbulo të panjohurën

Dalin fotografitë e maturës së Arta Nitaj, kështu dukej para 7 viteve

Një kthim pas në kohë se si dukej aktorja, Arta Nitaj, gjatë mbrëmjes së maturës.

Arta është nga qyteti i Pejës dhe gjatë vitit 2014, ajo kishte mbrëmjen e maturës dhe duket shumë ndryshe nga se si e shohim sot

Ndërsa sot ajo mban rreth 300 mijë ndjekës në rrjetin social “Instagram”./Express