Zbulo të panjohurën

Letra e djalit që e kishte emocionuar gruan e Adem Demaçit (Video)

Të shtunën ka vdekur Xhemajlije Hoxha- Demaçi, gruaja e veprimtarit të çështjes kombëtare, Adem Demaçi.

Xhemajlija dhe Ademi kanë lënë mbrapa dy fëmijë Shqiptarin dhe Abetaren, të cilët ajo i kishte rritur në mungesë të bashkëshortit i cili ishte burgosur nga regjimi serb, shkruan Magazina.al

Ajo në vitin 2017 në një intervistë kishte rrefyer vështirësitë që kishte hasur për rritjen e dy fëmijëve derisa Ademi ishte në burg.

Gjatë kësaj interviste Xhemajlija ishte emocionuar kur kishte lëxuar një letër nga djali i saj Shqiptari që e kishte falenderuar për sakrificën që kishte bërë për ta.

Për më shumë shihni pjesë nga intervista e vitit 2017: