Zbulo të panjohurën

AKP ndërhynë me Polici në zyrat e “Agro Kosova Holding”, ka të arrestuar

Agjencia Kosovare e Privatizimit me Policinë e Kosovës kanë shkuar në zyrat e Ndërmarrjes “AgroKosova Holding”, apo ish ndërmarrja shoqërore “NBI Suhareka”.

Kjo për t’i larguar ata nga objekti ku operojnë.

Kurse, nga ndërmarrja AgroKosova Holding kanë kundërshtuar ta lirojnë objektin, me ç’rast ka pasur përplasje mes policisë dhe zyrtarëve të ndërmarrjes.

Në këtë takim ka qenë të pranishëm edhe një numër i madh pjesëtarë të Policisë së Kosovës.

Pronari dhe avokati i kësaj ndërmarrjeje kanë kërkuar bazën ligjore të AKP-së për këtë veprim por nga AKP kanë thënë se “duhet të lëshoni sallën”.

“Do të përballeni me ligjin”, tha avokatja e AgroKosova Holding.

Në këtë aksion ka edhe të arrestuar.