Zbulo të panjohurën

Albion Begisholli ka realizuar dy piktura skena luftimi të 28 shkurtit nga Beteja e Likoshanit dhe Çirezit

Beteja e Likoshanit dhe Çirezit i parapriu edhe shumë betejave tjera në Kosovë.

Në këto fshatra u bë një luftë e ashpër në mes forcave serbe dhe ushtarëve të UÇK, shkruan Jepi Zë.

Në shenjë hakmarrje për humbjet që i pësuan forcat paramilitare serbe, u hakmorrën ndaj civilëve të pafajshum.

Në këtë betejë ranë edhe dy ish ushtarë të lirisë dhe pavarsisë së vendit, Rexhep e Beqir Rexhepi.

Studenti i Fakukteteve të arteve, Alban Begisholli për nder të rënies heroike te Heronjëve Rexhep e Beqir Rexhepi në fshatin Çirez, në përvjetorin e 23 të Betejës së Likoshanit dhe Çirezit, ka pikturuar skenat e luftimit nga ajo ditë.