Zbulo të panjohurën

Autoritet spanjolle kërkuan t’ia marrin flamurin e Kosovës përfaqësuesit të Dardanëve, por nuk ia arritën


Gazetarët dhe disa tifozë të ‘Dardanëve’ që janë të pranishëm në stadiumin La Cartuja të Sevillës, ka zbuluar se kanë pasur disa probleme të vogla para takimit.

Ai ka zbuluar se atyre iu afruan autoritet e Federatës Spanjolle te Futbollit duke kërkuar t’ia marrin flamurin e Kosovës.

Sipas videos së Klan Kosovës shihet që kërkesa e tyre për t’ia marrë flamurin e Kosovës nuk ishte armiqësore, me pretekstin se janë urdhëratë nga lart.

Mirëpo me insistimin e tyre, në veçanti të kryetarit të Dardanëve, Lulzim Berisha, flamuri ka qëndruar.