Zbulo të panjohurën

Baton Haxhiu zbulon befasinë e Exit Pollit: Vendi i dytë dhe i tretë ndërruan pozitat

Baton Haxhiu ka shpjeguar Exit Polli i cili pritet të prezantohet pas mbylljes së votimeve.

Ai tha se pas orës 15 :30 deri në 18 :30 kanë ndryshuar pozita e partive për vendin e dytë dhe të tretë.

Haxhiu tha se ky ndryshim erdhi pas votave në bastionet e këtyre partive.

“…Ndryshim shumë të vogël në ditën e sotme sidomos në periudhë 15:30 deri 18:30 për vendin e dytë dhe të tretë”, tha ai në kanal 10.