Zbulo të panjohurën

Bearti rikthen Tean në Instagram

Tea dhe Bearti po vazhdojnë të jenë të pandashëm.

Çifti që zyrtarizoi lidhjen vetëm një javë më parë po shijojnë dashurinë e tyre pavarësisht kritikave.

Pas mbylljes së llogarisë Teas në Intagram, është Bearti ai që ka publikuar një fotografi të dyshes.

Dy javë më parë Tea doli çift me Andin nga emisioni Përputhen por pas një jave tha se gjithçka ishte një lojë dhe se ajo po shijonte lidhjen me kosovarin me të cilin u njoh në muajin nëntor po në këtë emision.