Zbulo të panjohurën

Blero provon të këndojë live, por bëhet horë (Video)

Ka vite që është në skenë, por këngëtarin Blero rrallë ose fare nuk e keni dëgjuar duke kënduar live.

Kanë qenë gjirimet e vitit të ri 2021, që Blero ka provuar të këndojë live një nga hitet e tij.

Por në fakt Blero me tentimin e tij për të kënduar live është bërë horë në rrjetet sociale, video e tij ka nisur të qarkullojë në internet ku shihet se këngëtari nuk arrinë të kap as notat më të ulëta të këngës së tij, por që nga kjo situatë e shpëton Big Mama e cila nis të këndojë bashkë me të.

Për më shumë degjoni dhe gjykoni vet. /Magazina.al