Zbulo të panjohurën

Bulliqi e zë ngusht Rudarin për punësimin e mbesës, shfaq dokumentin LIVE

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Podujevës, Shpejtim Bulliqi ka akuzuar kundërkandidatin e tij nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Nexhmi Rudari se ky i fundit e ka punësuar vëllaun e tij si drejtor të një shkolle në Komunën e Podujevës.

Bulluqi në Pressing të T7 tha se pas kësaj, Rudari e kishte punësuar edhe mbesën e tij, vajzën e vëllait, si mësuese në një shkollë në Podujevë pavarësisht se ajo nuk kishte diplomuar ende në kohën kur ishte mbyllur konkursi. Madje për këtë Bulliqi ka nxjerrur edhe një dokument i cili sipas tij e dokumenton atë që deklaroi

ka akuzuar kundërkandidatin e tij nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Nexhmi Rudari se ky i fundit e ka punësuar vëllaun e tij si drejtor të një shkolle në Komunën e Podujevës.

Bulluqi në Pressing të T7 tha se pas kësaj, Rudari e kishte punësuar edhe mbesën e tij, vajzën e vëllait, si mësuese në një shkollë në Podujevë pavarësisht se ajo nuk kishte diplomuar ende në kohën kur ishte mbyllur konkursi. Madje për këtë Bulliqi ka nxjerrur edhe një dokument i cili sipas tij e dokumenton atë që deklaroi

“E ka punësuar vajzën e vëllait si mësuese edhe pse ajo kishte diplomuar pasi që është mbyllur konkursi. Aty ka pasur edhe mësuese të tjera të diplomuara madje edhe me master që kanë aplikuar.Duhet me ju kërku falje atynve mësueseve që nuk kanë pas fatin me qenë mbesa tua dhe me u punësu” ka thënë Bulliqi.