Zbulo të panjohurën

Daut Haradinaj: Atyre që e përgjakën Lybeniqin e Kosovën iu del në ballë vetëm kandidati i AAK-së për President

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj ka vizituar Lybeniqin e Pejës.

Ai tha se salla ishte e vogël për pritjen e burrave të shumtë të Lybeniqit të sakrificës së madhe, transmeton Ballkani.info.

“Si gjithmonë, edhe sot ishin të bindur se atyre që e përgjakën Lybeniqin dhe Kosovën mund t’iu dalë në ballë vetëm kandidati ynë për President, udhëheqësi i tyre në luftë dhe në paqe”, shkruan Haradinaj.


Postimi: