Zbulo të panjohurën

Daut Haradinaj publikon foto të rrallë me Rifat Jasharin

Daut Haradinaj nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka shpërndarë një fotografi të vjetër të bërë në Prekaz të Skenderajt.

Në këto ditë kur po shënohet 23-vjetori i rënies herotike të familjes Jasharaj, Haradinaj ka vendosur ta publikojë një foto me Rifat Jasharin, Ramush Haradinajn dhe disa ushëtarë të UÇK-së.

Krahas fotografisë, Haradinaj ka shkruar “Prekaz 1999”.