Zbulo të panjohurën

Dikush e refuzon propozimin e Albin Kurtit për kandidat për deputet

Ish-kandidati për deputet, Taulant Kryeziu, ka treguar se ka refuzuar propozimin e kryetarit të partisë, Albin Kurtit, për të hyrë në listën për deputetë përsëri.

Kryeziu ka thënë se për arsye subjektive ka vendosur që të mos kandidojë.

Megjithatë ai thotë se do të vazhdojë qëndrimin në Vetëvendosje.

Reagimi i plotë:

Miq të nderuar,

Edhe pse isha i propozuar nga Kryetari Kurti që të jem kandidat për deputet nga lista e Vetëvendosjes, për arsye subjektive kam vendosur që të mos kandidoj për deputet në zgjedhjet e përgjithshme  të Republikës. Do të jem krah VV-së në arritjen e suksesit të madh në këto zgjedhje dhe natyrisht edhe mbeshtetes ndaj Qeverisë në ardhje Kurti 2.