Zbulo të panjohurën

‘Do t’i ha buzët’: Don Xhoni flirton LIVE me rusen

Modeljo ruso-koreane, Ariana Lirey, e ka shprehur tashmë publikisht pëlqimin e saj për reperin nga Drenica, Don Xhon.

Së fundmi, ajo përjetësoi fytyrën e artistit shqiptar në krahun e saj, duke bërë që Don Xhon të jetë gjithmonë ‘afër saj’.

Modelja bëri një video të re në Instagram mbi të cilën shkroj shqip: “Ju jeni gjithmonë me mua”, duke vënë në pah tatuazhin dhe fytyrën e reperit.

E flirti ka vazhduar në një tjetër nivel.

Në lidhje LIVE në rrjete sociale, Don Xhoni mes tjerash i thotë modeles se do “t’ia hajë buzën”.