Zbulo të panjohurën

Dyshohet se është vetëvrarë një pjesëtar i FSK-së

G.M., pjesëtar i FSK-së, dyshohet se ka bërë vetëvrasje në parkun e Dragodanit në Prishtinë, gjatë ditës së sotme.

Gazeta Express ka tentuar ta marrë një konfirmim nga zyra për informim në Policinë e Kosovës dhe në FSK, por akoma nuk janë përgjigjur.

Nuk dihen arsyet që çuan pjesëtarin e FSK-së deri te vetëvrasja.