Zbulo të panjohurën

E frikshme: Vozitë me “Golf 2” në anën e kundërt të autostradës në Prishtinë (Video)

Një shofer i papërgjegjshëm është parë sot në autostradë.

Në autostradën Prishtinë – Çagllavicë, një veturë e markës “Golf 2”, është parë në anën e kundër të autostradës, duke rrezikuar kështu jetën e shumë pjesëmarrësve në komuniakcion.

Në videon e frikshme shihen veturat të cilat voziten me shpejtësi në autostradë dhe Golf 2 i cili kishte hyrë në anën e kundërt i cili nuk dihet nëse e ka mbaruar rrugën pa shkaktuar ndonjë aksident.

Për më shumë shihni pamjet e frikshme: