Zbulo të panjohurën

E moshuara me fjalë prekëse i drejtohet Bekim Jasharit

Të shtunën është përuruar “Shtëpia e të moshuarve” në fshatin Gjinoc të Suharekës.

Banorë të kësaj shtëpie do të jenë të moshuarit pa përkujdesje, ndërsa banorët parë të saj u janë gëzuar ndërtimit të kësaj shtëpie që do të bëhet strehë për ta.

Në mesin e tyre është një e moshuar e cila gjatë ditës së shtunë, ndaloi Bekim Jasharin dhe ia tha disa fjalë me të cilat shprehu falenderim për të dhe Halil Kastratin.

Për më shumë shihni videon e fjalëve emocionuese që i tha kjo e moshuar:

 

Kjo është kënga e Kidës e pa publikuar deri më tani (Video)