Zbulo të panjohurën

E tmerrshme: Kafshët ngrihen duke ecur nga temperaturat e ulta (Video)

Temperaturat e ulëta deri në -50 gradë celsius, kanë bërë që kafshët të ngrihen në Kazakistan më 20 janar të këtij viti.

Në një video shihen jo një, por disa kafshë të ngrira në vend, dhe kur dikush vjen përreth dhe i shtyn ato, ato bien të ngordhura.

Nga pamjet shihen kafshët që duket se papritmas janë ngrirë, por kjo nuk është hera e parë që i ftohti ka ngrirë kafshët në Kazakistan, pasi ngjashëm ishte raportuar edhe në vitin 2018.

Para dy dite në Kazakistan dhe rajon u regjistruar temperaturat -52 gradë.

Më poshtë gjeni pamjet: