Zbulo të panjohurën

E tmerrshme, konkurrentja e “It’s my love” ia drejton armën e mbushur kameramanit (VIDEO)

Duket se përveç nivelit të ulët që ka emisioni “It’s my love”, ka edhe konkurrent të papërgjegjshëm të cilët rrezikojnë edhe jetën e të tjerëve.

Në një takim që është xhiruar këto ditë, shihet se konkurentja Qendresa ka shkuar në një poligon armësh për të provuar gjuajtjen me armë, ndërsa ka rrezikuar seriozisht jetën e kameramanit, shkruan Magazina.al

Ajo shihet se pasi shtënë me armë në shënjestër, ia drejton armën e mbushur kameramanit, ndërsa ky veprim i saj u pa me vonesë nga perosni përgjegjës i poligonit dhe mund t’i kushtonte me jetë kameramanit.

Pamje më poshtë:

VIDEO

https://video.gjirafa.com/e-tmerrshme-konkurrentja-e-it-s-my-love-ia-drejton-armen-e-mbushur-kameramanit-mp4