Zbulo të panjohurën

E tmerrshme: Në një shkollë fillore në Kosovë, nxënësi i bënë pytjet më banale mësimdhënësit (Video+18)

Gjendja e arsimit në Kosovë duket se sa shkon e rëndohet.

Përveç se radhitemi keq në testet PISA, duket se në shkollat e Kosovës, mungon edukata bazë tek nxënësit.

Në një shkollë fillore, mësimdhënësi është gjetur para disa pytjeve më me banalet që mund t’i bëhen nga një nxënës.

Në video nxënësi e gjiron mësimdhënësin derisa e pyet për madhësinë e organit dhe për sexin, derisa mësimdhënësi nuk bënë asnjë veprim ndaj nxënësit të cilit vetëm i kërkon të mos e xhirojë.

Për më shumë shihni videon më poshtë e cila përmban fjalor banal dhe nuk preferohet të dëgjohet nën moshën 18 vjeçare./Magazina.al

VIDEO