Zbulo të panjohurën

E tmerrshme: Tregon live në Intstagram për shokun si e ka dhunuar një femër në “Hotel Grand” (VIDEO)

Një i ri kosovar ka treguar live në “Instagram” se si shoku i tij ka dhunuar një femër në “Hotel Grand”.

Të rinjët të cilët janë pjesë e një emisioni televiziv për njohje mes djemve dhe vajzave, shihen në video duke e marrë me shaka derisa njëri prej tyre tregon si shoku i tij e ka dhunuar një femër në “Hotel Grand”.

Djali me emrin Dardan tregon për shokun e tij Bajramin, si i ka hyrë në dhomë një femre në hotel dhe më pas e ka dhunuar, ndërsa i akuzuari e merr me shaka këtë.

Sipas tyre rasti ka përfunduar edhe në polici por që vajza nuk ka dashur të hap rast duke mohuar.

Për më shumë shihni videon: