Zbulo të panjohurën

E turpshme. Vesa Luma poston një foto ku i shihet pjesa më intime e trupit

Këngëtarja Vesa Luma, vazhdon të jetoj në Zelandë të re bashkë me familje.

Ajo gjatë ditës ka publikuar një fotografi ndaj të cilës duket se nuk ka qenë e vëmendshme.
Në plan të parë Vesa ka vendos ta ekspozoj fytyrën, por vëmendje ka marrë plani i dytë i kësaj fotografie, shkruna Magazina.al

Ajo ka hapur këmbët dhe mjafton vetëm një “zoom” dhe lehtë mund t’i shihni pjesën më intime të këngëtares.

Në fakt ky është një gabim i qëllimshëm që ka bërë Vesa sepse ekspozimi i pjesës intime në këtë formë nuk mund të cilësohet si rastësi, shkruan Magazina.al

Duket se të jetuarit larg ka bërë që të humb vëmendja për Vesën dhe në këtë forma ka vendosur që ta kthej interesimin nga ajo.