Zbulo të panjohurën

Edhe Domaneku në mbështetje të Ferat Shalës

Ferat Shala, po vazhdon angazhimin e tij dhe takimet me qytetarët e shumtë nga rajoni i Drenicës.

Gjatë ditës, Kandidati për deputet i PDK-së, ishte në fshatin Domanek ku bashkë më disa kandidatë të tjerë për deputet shpalosën planet që ka PDK-ja pas 14 shtatorit.

“Domaneku gjithë shpresë dhe besim në planin e PDK-së për #Rimëkëmbje ekonomike dhe politike’, ka thënë Shala.

Postimi i Shalës:

Domaneku gjithë shpresë dhe besim në planin e PDK-së për #Rimëkëmbje ekonomike dhe politike.
Domanekasit të përcaktuar që më 14 shkurt qeverisjen e ardhshme të Kosovës t’ia besojnë njerëzve të dëshmuar në luftë dhe në shtetbërje.