Zbulo të panjohurën

Edhe Lul Raka infektohet me Covid 19

Mikrobiologu Lul Raka ka njoftuar se eshte prekur nga Covid 19. Kete e ka bere te ditur vet Raka permes ketij postimi ne facebook:

Të nderuar/a,

Pas disa simptomave të shfaqura mbrëmë te gruaja Laura, sot u testuam për COVID. Unë dhe gruaja rezultuam pozitivë (unë nuk kam simptoma). Fëmijët, Lena dhe Lumi dolën negativ. (Learti punon e studion ne Prishtinë).