Zbulo të panjohurën

Edhe rinia e Mitrovicës në përkrahje të Selim Selimit

Selim Selimi, ka vazhduar fushatën elektorale duke takuar profile të ndryshme të shoqërisë. Gjatë ditës, Selimi që ka numrin 100 në listën e AAK-së, ishte në Mitrovicë ku ka takuar të rinjë e këtij qyteti.

“Të rinjtë e Mitrovicës të vendosur ta fuqizojnë me votë masive Forcën e Kosovës”, ka shkruar Selimi.

Ky është postimi i plotë:

Të rinjtë e Mitrovicës të vendosur ta fuqizojnë me votë masive Forcën e Kosovës, si garancë e vetme për perspektivë dhe prosperitet ekonomik të vendit tonë. Falemnderit për besimin dhe mikpritjen Ali Zeqiri!

arsye për të votuar

#AAK135

#BlerimMeholli78

#ShyhreteVojvoda90

#MusaDragaj105

#SelimSelimi100