Zbulo të panjohurën

Elmi Reçica i PDK-së del pozitiv me Covid-19

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica, ka njoftuar se ka rezultuar pozitiv me Covid-19.

Reçica përms një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, ka njoftuar se është vetizoluar dhe do të qëndrojë i mbyllur derisa ta fitojë përballjen me virusin që ka shkaktuar pandemi.

“Pas disa simptomave të lehta dhe pas nënshtrimit të testit për Covid-19, rezultova të jem pozitiv.

Sapo mora rezultatet, jam vetëizoluar dhe do të qëndrojë i mbyllur përderisa ta kalojë plotësisht përballjen me virusin.

Pandemia edhe më tej është e pranishme kudo në mesin tonë, prandaj, Ju lutem, mbani maskat mbrojtëse dhe ruajeni distancën sociale, kujdesuni për veten, familjet tuaja dhe të tjerët!”, shkruan Reçica.