Zbulo të panjohurën

Falja e Fitër Bajramit nëpër botë përmes fotografive

Miliona njerëz në mbarë botën kanë falur namazin e Fitër Bajramit, të enjten e 13 majit, në xhami dhe në sheshe.

Festa e Bajramit të Madh pason Muajin e Ramazanit, gjatë të cilit, sipas besimit Islam, besimtarët agjërojnë për 30 ditë, në shenjë sakrifice dhe përkushtimi ndaj Zotit.

Kajro, Egjipt
1Kajro, Egjipt
Tiranë, Shqipëri
2Tiranë, Shqipëri
Sana, Jemen
3Sana, Jemen
Xhakarta, Indonezi
4Xhakarta, Indonezi
Prishtinë, Kosovë
5Prishtinë, Kosovë
Mosul, Irak
6Mosul, Irak
Bagdad, Irak
7Bagdad, Irak
Manila, Filipine
8Manila, Filipine
Qyteti i Vjetër i Jerusalemit
9Qyteti i Vjetër i Jerusalemit
Moskë, Rusi
10Moskë, Rusi
Karaçi, Pakistan
11Karaçi, Pakistan
Kazan, Rusi
12Kazan, Rusi

i

Stamboll, Turqi
13Stamboll, Turqi
Peshavar, Pakistan
14Peshavar, Pakistan
Kuala Lumpur, Malajzi
15Kuala Lumpur, Malajzi
Sidnej, Australi
16Sidnej, Australi
Xhambi, Indonezi
17Xhambi, Indonezi
Karaçi, Pakistan
18Karaçi, Pakistan