Zbulo të panjohurën

Familja që u vra në Viti janë nga diaspora, mësohet motivi i vrasjes

Një vrasje e katërfishtë ka ndodhur në fshatin Pozhoran të Komunës së Vitisë, ku dyshohet se një burrë ka vrarë gruan dhe dy djemtë e tij.

Burime të sigurta brenda prokurorisë në Gjilan thanë se arsyeja që çoi deri tek vrasja është një konflikt që kishin pasur çifti bashkëshortor në vendin e jashtëm ku kanë jetuar.

Ata kanë jetuar jashtë dhe aktualisht gjindeshin në Kosovë. Gjithashtu, i dyshuari për vrasje në fund ka vrarë edhe veten.