Zbulo të panjohurën

Fationi zhvishet, çfarë ndodhi në takimin me Anën

Ana dhe Fationi kanë dalë në takimin e katërt, ndërsa duket se mes të dyve pëlqimi sa vjen edhe rritet.

Tërheqja fizike mes tyre nuk mungon dhe jo vetëm kaq, por Fationi tha se Ana po i “hy në zemër”.

Ndërkohë, në takim ata kanë surprizuar, kur të ulur në një lokal, Ana i ka bërë masazh Fationit. Ky i fundit hoqi këmishën, ndërsa Ana filloi t’i masazhonte shpatullat, e duket se Fationi e shijoi shumë këtë moment.