Zbulo të panjohurën

Flamuri kombëtar shqiptar vendoset në majën më të lartë të Serbisë

Në majën më të lartë të Serbisë, e njohur si maja Midzor me lartësi 2169 metra lartësi mbidetare, një grup bjeshkatarësh nga Peja kanë ngritur Flamurin Kombëtar.

Në majën Midzor shihen pamje të bukura në dy shtete, të Serbisë dhe Bullgarisë.

Nuk dihet si kanë arritur këta bjeshkatatë kosovarë ta vendosin flamurin shqiptar, por ajo që dihet se kjo është bërë pa dijenin e serbëve, dhe në mënyrë të fshehtë.

Pas shfaqjes së këtyre forografive, serbët nuk do ta mirëpresin këtë natyrisht që pritet edhe të reagojnë.