Zbulo të panjohurën

Flasin familjarët e Kujtim Fejzulit: Kohët e fundit ka shfaqur agresivitet

Kujtim Fejzuli, sulmuesi i vrarë në Vjenë është me prejardhje nga Çellopeku i Tetovës, por i lindur dhe rritur në Austri.


Familjarët e Kujtimit nuk kanë dashur të flasin para kamerave, por kanë rrëfyer për TV21 se Kujtim Fejzuli  kohëve të fundit ka shfaqur agresivitet dhe ka qenë i veçuar nga familjarët e tij.

Sipas familjarëve Kujtimi ka ardhur shpesh në fshatin Çellopek gjatë pushimeve verore dhe dimërore.

Videon nga me raportin nga fshati Çellopek mund ta ndiqni më poshtë: