Zbulo të panjohurën

Flet Atdheu pasi e kritikuan për puthjen me Anën

Në edicionin e parë të “Përputhen Prime” ndodhi e papritura.

Konkurenti nga Kosova, Atdheu puthi Anën e parë pas kërkesës së saj në përshëndetje nga aventura televizive që i dha famën.

Ana kërkoi një puthje nga Atdheu dhe ky i fundit nuk hezitoi.

Gjesti është komentuar e kritikuar në rrjet duke bërë qqë djaloshi gjakovar të reagojë.

Ai ka zgjedhur një mesazh komplimentues nga një ndjekësve për t’iu përgjigjur fansave duke u shprehur:

“Për të gjithë ata meshkuj dhe gra të frustruar nga një puthje lamtumirë dhe mbështetje për Anën. Qetësohuni, jeta është e bukur kur veprimet tona të sinqrta e bëjnë atë më interesante”.