Zbulo të panjohurën

Foto: Kështu dukeshin 11 udhëtarët e Titanikut në jetën reale

Fundosja e Titanikut ishte një tragjedi dhe vetëm 700 njerëz nga 2.200 mbijetuan.

Ka pasur disa filma për këtë tragjedi, por më i paharrueshmi është Titaniku i James Cameron, i publikuar në vitin 1997. Ka efekte vërtetë mahnitëse, një histori të mrekullueshme romantike, dhe, natyrisht, karaktere komplekse dhe interesante.

Në këtë artikull zbulojmë se si dukeshin në jetën reale udhëtarët dhe anëtarët e ekuipazhit të Titanikut.

Captain Edward Smith

Joseph Bruce Ismay

Thomas Andrews

William Murdoch

Frederick Fleet

Charles Lightoller

Archibald Gracie IV

John “Jack” Phillips

Ida and Isidor Straus

Wallace Hartley

Margaret Brown