Zbulo të panjohurën

Fotoja që po bën xhiro në rrjet, në veturë është çifti i njohur i estradës kosovare

Një fotografi që po qarkullon në rrjete sociale, e që po merr vëmendjen e të gjithëve, në fakt i përket çiftit të njohur të estardës.

Bëhet fjalë pikërisht për çiftin, Teuta Selimi dhe bashkëshortin e saj, Pat Neziri.

Fotografia e realizuar rastësisht nga Arian Mavriqi po merr vëmendjen e të gjithëve, derisa pamja e saj është mbresëlënëse.

Ndryshe, Teuta Selimi ka vite që është martuar dhe ka dy fëmijë, dy djem, Noari dhe Matisi.