Zbulo të panjohurën

Fshatrat Bishtazhin dhe Pjetërshon të Gjakovës marrin pamje përrallore

Edhe këtë vit banorët e fshatrave Bizhtazhin e Pjetërshon të Gjakovës kanë dekoruar fshatrat  tyre n prag të festave të fundvitit. Pamja edhe sivjet është përrallore.

Me vetiniciativë dhe punë të palodhshme në prag të fetave të fundvitit këto fshatra tash e sa vjet dekorohen dhe marrin pamje të mrekullueshme.

Zbukurimet do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve në vijim nëpër të dy fshatrat.

Ky është viti i pesë që me dekorimin e këtyre fshatrave e bëjnë madhështor këtë vend.