Zbulo të panjohurën

Gjenden të vdekur një polic dhe një grua, babë e bijë

Dy persona janë gjetur pa shenja jete në qytetin e Prizrenit. Viktimat raportohet se janë babë e bijë.

Po ashtu raportohet se njëri prej viktimave është zyrtar policor.

Ende nuk janë bërë të njohura rrethanat e vdekjes së tyre, ndërsa dyshimet e para janë se mund të bëhet fjalë për vetëvrasje ose vrasje.

Rasti ende nuk është konfirmuar nga Policia e Kosovës.

Reporteri.net do të ju sjell më shuëm detaje për këtë rast.