Zbulo të panjohurën

Gjykata e Pejës rihap gjyqin për vrasjen e të riut në Deçan

Gjykata Themelore në Pejë ka marrë vendim që të rihapë shqyrtimin gjyqësor për rastin e vrasjes së  Agonis Tetajt, për vrasjen e të cilit po akuzohet Shaban Gogaj.


Në seancën gjyqësore u tha se vendimi është marrë pasi janë analizuar dhe vlerësuar të gjitha shkresat dhe të gjitha provat e lëndës në fjalë