Zbulo të panjohurën

Grabitje në “Ulpianë”, arrestohet grabitësi menjëherë pas aktit

Një grabitje ka ndodhur para pak momenteve te selia e AAK-së, në Prishtinë.

Burime të IndeksOnline kanë bërë të ditur se me këtë rast grabitësi ka arritur që t’i marrë një sasi të parave tek një institucion mikrofinanciar.

Burimet kanë bërë të ditur se pas grabitjes është alarmuar Policia e Kosovës dhe është vënë në ndjekje të grabitësit, ndërkohë që në një perimetër të afër të vendit ku ka grabitur ka arritur që të arrestojnë grabitësin.