Zbulo të panjohurën

Gruaja rrah burrin e bën për spital, kishte plagë të dukshme

Një grua dyshohet se e ka sulmuar fizikisht burrin e saj.

Burri pas kësaj e ka raportuar rastin në Polici dhe sipas tyre, ai ka qenë i dehur dhe me lëndime të dukshme.

Policia ka shtuar se atij i është ofruar ndihmë mjekësore, dhe plagët i ka pasur të dukshme.

Ndërsa, lidhur me rastin, është intervistuar gruaja e tj dhe me urdhër të prokurorit kujdestar, rasti është dërguar në procedurë të rregullt gjyqësore.

Rasti po trajtohet si dhunë në familje. Rasti ka ndodhur dje në Graçanicë