Zbulo të panjohurën

Haradinaj i rikthehet këngës në një odë në Drenicë (Video)

Kreu i AAK-së Ramush Haradinaj sot ka vizituar një fshat të Drenasit.

Haradinaj nq fshatin Zabel i Epërm, është pritur nga banorët dhe përkrahësit e tij, ndërsa siç jemi mësuar ta shohim shpesh edhe këtë herë ai ka kënduar.

Nën ritmin e çiftelisë Haradinaj dëgjohet duke kënduar këngë patriotike bashkë me rapsodët që ishin të pranishëm në një odë në Drenicë.