Zbulo të panjohurën

Hasi në përpkraje të Selim Selimit dhe AAK-së

Selim Selimi, kandidat i AAK-së, për deputet ka qëndruar sot në rajonin e Hasit ku bashkë më kandidatët tjerë të AAK-së, kanë marrë përkrahje nga hasianët.

“Duke respektuar kontributin e madh të kësaj ane për Atdhe, pata nderin që sot bashkë me Lahi Brahimaj #22 dhe Hajredin Berisha #94 të bashkëbisedoj me disa vendas të fshatrave Rogovë dhe Demjan. Hasi konfirmon mbështetje të fuqishme për #RamushHaradinajPresident dhe #ForcaeKosovës”, ka shkruar Selimi.

Postimi i plotë i Selimit

Hasi për dekada ishte shndërruar në shteg të lirisë së Kosovës dhe shquhet për njerëzit e saj të vyer e bujarinë shqiptare. Duke respektuar kontributin e madh të kësaj ane për Atdhe, pata nderin që sot bashkë me Lahi Brahimaj #22 dhe Hajredin Berisha #94 të bashkëbisedoj me disa vendas të fshatrave Rogovë dhe Demjan. Hasi konfirmon mbështetje të fuqishme për #RamushHaradinajPresident dhe #ForcaeKosovës.