Zbulo të panjohurën

Hoti nga Prizreni: Verë e paska bërë Zoti

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti sot po qëndron në Prizren për t’i takuar qytetarët atje.

Hoti ka ndarë një fotografi në llogarinë e tij në Facebook me një pije në dorë.

“Verë e paska bërë Zoti edhe kah Prizreni”, ka shkruar Hoti.

Në Dragash, Zhur, Prizren dhe Suharekë, janë qytetet në të cilat do të shkojë Hoti për t’u takuar me qytetarë.