Zbulo të panjohurën

Hoxha Fatmir Latifaj, pajton edhe dy familje që ishin në hasmëri


Hoxha nga Shipoli i Mitrovicës, Fatmir Latifaj, gjatë ditës së sotme ka pajtuar edhe dy familje të tjera njëra me tjetrën.

Bëhet fjalë për familjen Arifi dhe familjen Ibrahimi nga komuna e Podujevës, shkruan “Jepi zë”.

Njoftimi e ka dhënë faqja e facebooku-ut e hoxhës Fatmir Latifaj.

Postimi i plotë:

Hoxha Fatmir Latifaj me ndihmën e Allahut, sonte me 29.03.’21 në fshatin Halabak, të Podujeves arriti t’i pajtoj dhe t’i bind paltët e hasmëruar qe t’i shtrinë duart e pajtimit!
Familja Arifi fal aksidentin e rand familjes Ibrahimi ku Nazmi Arifi e humb këmbën e majt si rezultat i aksidentit të rand që ndodhi në Halabak te Podujeves para 3 muaj!
E falenderoj imamin e fshatit Halabak, Nexhat Pllana që në oden e tij u shtri dora e pajtimit!
Falenderimi i takon Allahut
Me respekt admini i hoxhës Fatmir.