Zbulo të panjohurën

“Hyni uji brenda”, kosovari e pëson keq pasi hyri me veturë në rrugën e vërshuar (Video)

Këto ditë reshjet e shiut kanë shkaktuar shumë dëme në disa pjesë të Kosovës.

Një shofer dikur në Kosovë, është treguar i guximshëm duke tentuar të kalojë rrugën e cila ishte vërshuar nga reshjet.

Nuk zgjati shumë dhe guximi i tij u kthye në zhgënjëm, pasi vetura mbet në mes të rrugës pasi uji dëperton brenda.

Në video dëgjohen zëra të dëshpëruar duke thënë se “Hyri ujë brenda” dhe “U bllokua vetura”.

Për më shumë shihni videon: